⏰ з якого м'яса варити холодець: яловичий, свинячий, курячий
⏰ скільки м'яса потрібно класти в борщ без урахування кістки.
⏰ що таке м'ясо-кісткове борошно?
⏰ яке м'ясо найкраще підійде для холодцю і холодцю?
⏰ скільки м'яса потрібно на 3 літри супу?
⏰ як зробити будь-яку яловичину, навіть дуже жорстких сортів, м'якою?
⏰ чи можна годувальниці холодець?
⏰ чи можна їсти кабачки сирими? Або їх треба обов'язково смажити / запікати? А в салат?
⏰ чи можна їсти сирі печериці? Без варіння, смаження і т. д.?
⏰ чим відрізняються морс і компот?
⏰ чи можна заморозити квасолю
⏰ що робити, якщо морква спливає? Що це означає?
⏰ способи, як зварити моркву для салату - час і способи його заощадити при варінні
⏰ скільки молока потрібно налити в манну кашу?
⏰ що робити, якщо в холодці занадто багато води. Пропонуємо 3 варіанти
⏰ що буде, якщо з'їсти багато креветок?
⏰ що буде, якщо з'їсти багато чорносливу?
⏰чи обов'язково мити сухофрукти-простий і виразний відповідь і причина
⏰ як мити і чистити раків перед варінням. Що саме робити щоб раки очистилися від річкового середовища.
⏰ що потрібно для холодцю? - Який мінімум продуктів.