час читання —5 хвилин.
так. Це пов'язано з тим, що гриби, вирощені в тепличних умовах, не накопичують токсини і отрути. Якщо ви впевнені, що печериці виросли в екологічно сприятливому районі, можете сміливо вживати їх в сирому вигляді. Однак враховуйте, що в сирому вигляді печериці не мають власного смаку і відчутно хрумтять. До того ж, в залежності від сорту печериці в сирому вигляді можуть нагадувати солому. Тому їх прийнято все-таки відварювати або обсмажувати.
найкраще рішення & ndash; подрібнити їх в салат. Перевага таких грибів в тому, що вони не пройшли термічну обробку. А значить, в них збереглося більшу кількість вітамінів і поживних речовин. До того ж це робить їх дуже ситним продуктом.