відразу обмовимося: дуже багато залежить від жирності молока і якості манки, тому дати точну відповідь тут не вийде. Є приблизний відповідь: на 2 супових ложки манки (це 30-35 грам) потрібен стакан 300 мілілітрів молока. Співвідношення просте, тільки ось на ділі ніхто з точними розрахунками і вимірами не заморочується. Налийте приблизну кількість молока в каструлю, приблизно склянку. А далі, коли молоко нагріється, забирайтеся ложкою в пакет з манкою і сипте її тонкою цівкою в молоко, іншою рукою помішуючи кашу ложкою. Вже через хвилину манна каша злегка загусне, а ще через пару хвилин буде готова. Тільки враховуйте, що манка набухає навіть після закінчення варіння, тому є її треба швидко. Інакше ніякі пропорції не допоможуть — остившая каша неминуче перетвориться в грудку.
скільки молока в манну кашу?
час читання —5 хв.