⏰ скільки м'яса потрібно класти в борщ без урахування кістки.

Скільки потрібно покласти яловичини в борщ?

10:00
час читання —3   хв.

занадто мала кількість м'яса в борщі не дасть потрібної наваристості і смаку. А якщо покласти занадто багато м'яса, то це, крім неекономічності, зробить борщ надмірно калорійним і важким для засвоєння. Краще слідувати класичним рекомендаціям.

на 5-літрову каструлю береться 3 літри води і 500-600 грам м'яса , не рахуючи ваги кістки, тому що з готового борщу вона буде витягнута. Для варіння класичного борщу потрібно саме м'ясо з кісткою, оскільки бульйон, зварений на кістки, має набагато більш насичений смак. Традиційно для борщу використовується яловичина, так як борщ зі свининою виходить більш наваристим.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?