⏰ що робити з тельбухою після варіння? - Найпоширеніші варіанти застосування в кулінарії.

Що робити з тельбухою після варіння?

10:00
час читання —3   хв.

під тельбухою найчастіше розуміється яловичий рубець, рідше субпродукти в широкому сенсі. У відварному вигляді ніжне білясте м'ясо оригінально виглядає в салаті. Навіть Олів'є з требуховой м'якоттю стане вишуканим і пікантним. Для цього тельбуху досить відварити звичайним способом і зрізати шкірку, а саме м'ясо нарізати уздовж волокон і відправити в салат.

варену тельбуху смажать на сковорідці — дрібно ріжуть і смажать до рум'яності з цибулею, а потім заливають сметаною або томатною пастою.

з рубців виходить відмінне хе — варений субпродукт нарізається великою соломкою, змішується з тертою морквою, заливається маринадом і довго настоюється.

ще одне застосування, Якщо в якості тельбухи береться яловичий рубець — Польський суп фляки .

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?