⏰ чому Олів'є кислить? Що робити?

Чому Олів'є кислить?

10:00
час читання —3   хв.

святковий салат — Олів'є — готують не тільки на Новий рік, а й на будь-яке свято. До 2019 року салат набрав таку ж популярність, як і різницю в підході до інгредієнтів. Якщо спочатку в салат клали ракові шийки, то тепер в класичний Олів'є додають варену ковбасу і огірки. Але що трапиться, якщо в салат покласти свіжий огірок і відразу змішати з іншими продуктами і майонезом? — звичайно, він злегка подкиснет вже через пару годин при кімнатній температурі або на наступний день в холодильнику. Особливо, якщо це соковитий огірок. Або просто лежав.

ще може дати кислоту дати ріпчасту цибулю. Або майонез низької якості.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?