⏰ як зробити холодець з тушонки. Як переварити холодець з тушонки.

Як зробити холодець з тушонки

10:00
час читання —3   хв.

з тушонки виходить смачний холодець. Готувати його дуже просто і — практично миттєво. Буде потрібно желатин, хороша тушонка, цибуля, морква, часник, спеції, сіль. Спочатку потрібно замочити желатин (скільки желатину — залежить від декількох факторів ) в холодній кип'яченій воді і залишити хвилин на 40-50. Потім потрібно зварити м'ясний бульйон понаваристіше, швидше і дешевше всього з курячих лапок . У невелику каструлю покладіть половинку цибулини, порізану на шматочки моркву, часточку часнику, запашний горошок, лавровий лист — залийте водою і поставте на вогонь. М'ясо з банки можна викласти в ємність для холодцю і розрівняти виделкою, желейну масу вилити в киплячий бульйон. Дати покипіти хвилин 20, злегка остудити і змішати з набряклим желатином, використовуючи сито. Отриману суміш акуратно вилийте в ємність до м'ясної частини і дайте охолонути, потім приберіть в холодильник на кілька годин.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?