звичайно, яловичий язик корисніше і поживніше. Як і м'ясо, яловиче вважається« благородніше » свинячого, соковитіше і якось делікатесніше. Але бувають випадки, коли при варінні перевага віддається саме свинячому мови. Наприклад:
— коли потрібно приготувати святковий делікатес до столу швидко — свинячий мову вариться швидше;
— свинячий мову чи не в 2 рази дешевше яловичого.
— якщо потрібно ситне блюдо — свинина більш калорійна.
— свинячий язик більш гнучкий до помилок приготування. Він точно не буде жорстким і не розвариться —
варити свинячий мову
дуже просто, без будь-яких вимог до кулінара. А яловичий язик має дуже багато
нюансів
.
отже, відповідь: яловичий язик цінується як рідкісний делікатес, а свинячий дешевше і його простіше готувати, при цьому смак яловичині поступається лише трохи. Вирішувати вам!