⏰ як подавати сало?

Як подавати сало?

10:00
час читання —1   хв

Сало подається на стіл з нагоди обіду в слов'янських традиціях. Це дійсно споконвічно слов'янська закуска, наприклад американці сало зовсім не переносять . Якщо їдців трохи і обід швидкий, то нарізається чорний хліб, на нього викладаються скибочки сала, а зверху тонкий скибочку часнику. Якщо ж на застілля зібралася велика компанія, простіше нарізати сало і викласти на тарілку скибочками, рулетиками (якщо шматок сала витягнутий) або пірамідкою. Прикрасити тарілку з салом можна корнішонами, склавши сухариками «колодязь», зеленню і часточками часнику. Ставлять сало на столі поруч з хлібом.

іноді, якщо сало вийшло дуже жорстке, рекомендується прокрутити його через м'ясорубку разом з часником, і подати в піалі разом з невеликою ложечкою. Якщо ж сало пересолене , врятувати його можна, подавши з бородінським заварним хлібом на закуску до солодкого борщу.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?