⏰ сало пересолене - що робити?

якщо Сало дуже солоне що робити

10:00
час читання —1   хв

залежно від способу засолювання сала вибирають і спосіб виправлення харчового недоліку. Сухий пересіл забирається дуже легко. Потрібно очистити шматки сала від крупинок солі ножем. Якщо це не допомогло, то зрізати краю, відступивши приблизно на півсантиметра.

складніше, коли сало з прошарками м'яса або маринувалося в розсолі. Сало має властивість накопичувати сіль. Щоб позбутися від її надлишку, шматки доведеться вимочувати в холодній воді протягом декількох годин. Для прискорення процесу можна додати в ємність з водою і салом рис, загорнутий в марлю.

більш радикальний метод & ndash; відварити сало протягом 3-4 хвилин. Розділивши продукт на невеликі шматки, помістіть його в окріп. Потім потрібно зняти каструлю з плити, остудити і прибрати в холодильник на добу. Готовий продукт просушіть рушником від вологи і приберіть на зберігання в морозильну камеру.

ще більш радикальний спосіб — візьміть до пересоленого шматок сала помірної солоності, перейдіть на м'ясорубці і добре перемішайте. Щоб прибрати різницю смаку, додайте подрібненого часнику.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?