⏰ якщо плов вийшов занадто гострим, як прибрати гостроту?

Як виправити гострий плов

10:00
час читання —4   хв.

всім відомо, що прісний холодець практично не їстівний. І не кожен набір спецій підійде, при їх неправильному підборі виходить просто рис з м'ясом. Але іноді є перекіс в іншу сторону — в плов кладуть занадто багато спецій, і якщо в разі паприки і барбарису помилитися практично неможливо, то гострий перець здатний з канонічно вивіреного набору продуктів перетворити термоядерну зброю. Але виправити ситуацію можна.

перший спосіб — найдієвіший!
якщо ви помітили проблему в процесі приготування, то додайте побільше інших інгредієнтів. Або ж приготуйте таку ж порцію страви, але не додаєте гострих продуктів. Після приготування перемішайте обидві порції.

другий спосіб:
знадобиться: яйця, вершки (будь-якої відсотковості) і сир. Візьміть миску, розбийте в неї яйця, додайте вершків і перемішайте (кількість яєць і вершків залежить від кількості плову). Покладіть плов в форму для запікання і залийте вмістом миски. Поставте в духовку. Через 5-7 хвилин додайте тертий сир.Через 10-15 хвилин блюдо буде готове. В результаті вийде запіканка. Вершки знімуть гостроту страви.

третій спосіб:
Подавайте зі сметаною

четвертий спосіб:
спробуйте розділити на частини і додати ще рису окремо звареного не до повної готовності

П'ятий спосіб:
Скажіть, що сьогодні Індійська вечеря — і подайте побільше хліба і томатного соку. :)

шостий спосіб:
Заморозьте плов на потім, щоб використовувати в якості супової заправки. А собі зваріть смачний плов з самого початку за всіма правилам .

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?