⏰ ріжемо овочі для салату олів'є: правила і лайфхаки

Як нарізають овочі в салат « Олів'є»?

10:00
час читання —3   хв.

перед нарізкою овочів для салату Олів'є відваріть морква і картоплю в підсоленій воді до повної готовності. Або зваріть їх разом —так зазвичай роблять для « Олів'є», виходить набагато швидше і зручніше.

коли овочі охолонуть до кімнатної температури, починайте різати. Найбільш поширений вид нарізки-кубики форматом 7 на 7 міліметрів. Вам достатньо нарізати овоч кружками в 0,7 сантиметра. Гуртки розріжте середньої за розміром соломкою, а саму соломку накришите також в 7 міліметрів. Математична точність не потрібна, але стежте, щоб шматки були схожими за розміром. Таку нарізку можна робити вручну при виготовленні салату в малих кількостях.

що робити, щоб автоматизувати процес якщо салату потрібно багато? Допоможе електрична кухонна овочерізка. Просто відрегулюйте налаштування відповідно до інструкції: сучасні моделі легко справляються з нарізкою овочів навіть у вигляді химерних фігур. Також можна використовувати кулінарне ситце зі спеціальними ріжучими струнами. Так ви отримаєте рівномірну соломку.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?