⏰ як варити буряк для шуби-пояснюємо просто.

Як варити буряк для салату?

10:00
час читання —3   хв.

що важливо для ситної і святкової оселедця під шубою ? — звичайно, м'яка, солодка, яскрава буряк. Отримати саме таку нам допоможе кілька простих знань.

  1. щоб зберегти насичений колір готової буряка і салат був яскравим, овочі потрібно варити цілком в звичайному поліетиленовому пакеті .

    коренеплоди зваряться одночасно, якщо буряк вибрати однакової величини.

  2. якщо варити буряк цілком , то середні коренеплоди готують в каструлі протягом 45-55 хв. Якщо в самому кінці приготування стало ясно, що буряк недостатньо солодка, то для поліпшення смакових якостей овоча краще посластіть кубики буряка.
  3. буряк можна зварити швидко — порізану на шматочки, її варять в каструлі з кришкою 20-30 хв.
  4. коли буряк для салату потрібно приготувати швидко, її варять розрізавши навпіл в СВЧ при потужності близько 800 Вт., готують 5-8 хвилин, перевіряючи кожні 2 хвилини виделкою на м'якість.
поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?