як варити малиновий морс
продукти
Малина — 200 грам
цукор — 100 грам
Вода — 1 літр
Як варити малиновий морс
1. Малину перебрати, помити.
2. Налити в каструлю води, поставити на великий вогонь.
3. Після закипання води викласти ягоди в каструлю.
4. Зменшити вогонь, варити 10 хвилин.
6. Процідити морс, малину віджати через марлю до морсу.
7. Додати в морс цукор або мед за смаком, розмішати до повного розчинення.
Як приготувати малиновий морс з варення
продукти
малинове варення — 300 грам
Лимон — 1/2 штуки
Вода — 1 літр
Як приготувати малиновий морс з варення
1. Закип'ятити літр води, додати 300 грам малинового варення, перемішати і спробувати. При нестачі цукру додати ще варення ,якщо занадто нудотно — розвести кип'яченою водою і додати сік 1/2 лимона за смаком.
2. Варити морс декількох хвилин на помірному вогні.
3. Охолодити напій і процідити через сито. Прибрати в холодильник.
Фкуснофакти
— малиновий морс — відмінний загальнозміцнюючий напій, багатий вітамінами і мікроелементами.
— Малина — один з небагатьох продуктів, які зберігають свої корисні властивості навіть після теплової обробки. Рекомендується вживати при простудних захворюваннях. Особливо корисний для вагітних і годуючих.