⏰ скільки варити малиновий морс в каструлі - на якому вогні кип'ятити, коли додавати продукти, пропорції води

Скільки варити малиновий морс?

10:00
Малиновий морс варити 10 хвилин .

як варити малиновий морс

продукти
Малина — 200 грам
цукор — 100 грам
Вода — 1 літр

Як варити малиновий морс
1. Малину перебрати, помити.
2. Налити в каструлю води, поставити на великий вогонь.
3. Після закипання води викласти ягоди в каструлю.
4. Зменшити вогонь, варити 10 хвилин.
6. Процідити морс, малину віджати через марлю до морсу.
7. Додати в морс цукор або мед за смаком, розмішати до повного розчинення.

Як приготувати малиновий морс з варення

продукти
малинове варення — 300 грам
Лимон — 1/2 штуки
Вода — 1 літр

Як приготувати малиновий морс з варення
1. Закип'ятити літр води, додати 300 грам малинового варення, перемішати і спробувати. При нестачі цукру додати ще варення ,якщо занадто нудотно — розвести кип'яченою водою і додати сік 1/2 лимона за смаком.
2. Варити морс декількох хвилин на помірному вогні.
3. Охолодити напій і процідити через сито. Прибрати в холодильник.

Фкуснофакти

— малиновий морс — відмінний загальнозміцнюючий напій, багатий вітамінами і мікроелементами.

— Малина — один з небагатьох продуктів, які зберігають свої корисні властивості навіть після теплової обробки. Рекомендується вживати при простудних захворюваннях. Особливо корисний для вагітних і годуючих.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?