⏰ чи можна варити суп із замороженого м'яса

Чи можна варити суп із замороженого м'яса?

20:00

курку , свинину , яловичину , індичку — можна заморозити і в міру необхідності розморожувати для варіння супу. Навіть яловичина на кістці після розморожування дасть дуже наваристий бульйон і зробить суп дуже поживним і корисним. Свіже м'ясо для супу використовувати необов'язково, так як за час варіння бульйону будь-яке м'ясо робиться дуже м'яким.

інше питання, чи можна варити супи і бульйони з не розмороженого м'яса, відразу закидаючи заморожений шматок в холодну воду? — звичайно, краще так не робити, оскільки від перепаду температури втрачається багато корисних властивостей м'яса. Спробуйте розморозити м'ясо по швидкому способу — в мікрохвильовці або в теплій воді. Але якщо дуже поспішайте з якихось причин влаштувати саме супове застілля, хоча б постарайтеся розрізати м'ясо на шматочки поменше, щоб розморожування пройшла до закипання води, і варіть м'ясо довше, так як заморозка, з одного боку, уповільнює процеси приготування, а з іншого боку, робить м'ясо жорстким. Після закипання води почекайте хвилин 10 — і процідіть бульйон, тому що заморожене м'ясо робить практично будь-який бульйон каламутним, що несприятливо впливає на апетитність виду готового блюда.

поділитися з друзями
Рейтинг
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Сколько варить?