⏰ як варити яловичину на салати-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Скільки робити салат з вареною яловичиною?

00:00
Залежно від ваги м'яса і необхідної кількості салатів, а так само з часом обробки всіх інгредієнтів, салат з вареною яловичиною займе від півгодини до 2 годин часу, проведеного на кухні.

Салат з вареною яловичиною і солоними огірками

продукти на 2 порції яловичина — 100 грам картопля — 2 штуки солоні огірки — 2 дрібних або 1 великий куряче яйце — 1 штука помідор — 1 штука Гірчиця — 1 чайна ложка Майонез — 2 столових ложки Петрушка — кілька гілочок мелений чорний перець — 1 щіпка сіль — 2 щіпки Як приготувати салат з вареною яловичиною і солоними огірками 1. яловичину зварити , остудити і дрібно порубати. 2. Огірки, якщо мають жорстку шкірку — очистити від шкірки і дрібно нарубати. 3. Картоплю зварити в мундирі, очистити від шкірки і нарізати кубиками стороною 1,5 сантиметра. 4. Помідор обдати окропом і очистити від шкірки. 5. куряче яйце зварити і дрібно порубати. 4. У миску викласти яловичину, картоплю, огірки, помідор і яйце. 5. Заправити салат з вареної яловичини з огірками майонезом і гірчицею, сіллю і перцем. 6. Готовий салат посипати рубаною петрушкою.

Салат з вареної яловичини з окостом

продукти на 2 порції яловичина — 150 грам окіст варено-копчений — 100 грам свіжий огірок — 1 штука Лимон — 1 штука гранатовий соус — 1 чайна ложка Майонез — 3 столових ложки листя салату — кілька великих листя Як приготувати салат з вареної яловичини з окостом 1. яловичину зварити , остудити і нарубати кубиками стороною 1 сантиметр. 2. Окіст нарубати тонкою стружкою. 3. Огірок вимити і нарізати півкільцями. 4. Блюдо для салату вистелити листям салату. 5. Перемішати м'ясне і огірки, викласти в салатник. 6. Віджати лимонний сік і полити їм салат. 7. Полити салат тонкою цівкою гранатового соусу (якщо соус густий, рекомендується розвести його гарячою водою) і майонезу.

Салат з вареної яловичини з морквою

продукти на 2 порції яловичина — 100 грам морква — 1 штука буряк — 1 невеликий Бульба курячі яйця — 1 штука яблука — 1 великий картопля — 2 штуки Майонез — 5 столових ложок як приготувати салат з вареної яловичини з морквою 1. яловичину зварити і нарубати кубиками стороною 1 сантиметр. 2. буряк зварити , очистити і натерти на крупній тертці. 3. морква зварити , очистити і натерти на крупній тертці, трохи підсолити. 4. Курячі яйця зварити, очистити і дрібно порубати. 5. картоплю зварити в мундирі , очистити від шкірки і нарізати кубиками стороною 2 сантиметри, трохи підсолити. 5. Яблука вимити, обсушити, очистити від насіннєвої коробочки і дрібно порізати. 6. Викласти послідовно шари моркви, буряка, картоплі, яєць, яблук, яловичини, кожен шар змащуючи майонезом. 7. Прикрасити салат майонезом і подати до столу.

Салат з вареною яловичиною і гранатом

продукти на 2 порції варена яловичина — 200 грам мариновані огірки — 100 грам червона цибуля — 1 головка Гранат — близько 50 зерен Лимон — половинка Солодка гірчиця — 1 чайна ложка рослинна олія — 1 столова ложка як зробити салат з вареною яловичиною і гранатом 1. Яловичину зварити і нарубати тонкою соломкою. 2. Огірки нарізати тонкою стружкою. 3. Червону цибулю очистити і нарізати тонкою соломкою. 4. Заправити салат сумішшю гірчиці, соком половини лимона і маслом. 5. Прикрасити салат зернами граната.

Салат з вареною яловичиною і яблуками

продукти на 2 порції яловичина — 150 грам яблуко — 1 штука огірок — 1 штука печериці — 5 великих куряче яйце — 1 штука Майонез — 1 столова ложка Петрушка — кілька гілочок рослинна олія — 2 столових ложки чорний мелений перець — 1 щіпка як зробити салат з яловичиною і яблуками 1. зварити яловичину , остудити і нарізати кубиками. 2. Печериці помити, нарізувати пластинами і обсмажити на олії. 3. Огірок вимити і дрібно нарубати. 4. Куряче яйце зварити і нарізати великими кубиками. 5. Яблуко очистити від насіннєвої коробочки і дрібно нарізати. 6. Змішати продукти в мисці, поперчити і заправити майонезом. 7. Петрушку помити, обсушити і дрібно нарізувати, прикрасити їй салат.

Салат з вареної яловичини з ананасами

продукти на 2 порції яловичина — 100 грам солоний огірок — 1 невеликий Кільця консервованих ананасів — 3 штуки Майонез — 1 столова ложка сіль і чорний мелений перець — по 1 щіпці як зробити салат з вареної яловичини з ананасами 1. Яловичину зварити в підсоленій воді, остудити і нарізати тонкою стружкою. 2. Солоний огірок нарізати тонкою стружкою. 3. Ананаси нарізати кубиками. 4. Викласти в салатницю всі продукти, посипати сіллю і перцем, заправити майонезом.

Салат з вареної яловичини з капустою

продукти на 2 порції яловичина — 100 грам яловичий бульйон — 3 столових ложки томатний сік — 50 грам білокачанна капуста — 100 грам ріпчаста цибуля — половинка невеликої голови рослинна олія — 1 столова ложка як зробити салат з вареної яловичини з капустою 1. яловичину відварити , остудити і нарізати. 2. Капусту очистити від грубих листя і тонко нашаткувати. 3. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і тонко нашаткувати. 4. Викласти в миску яловичину, цибулю і капусту, заправити підсоленим яловичим бульйоном і маслом, добре перемішати.

Салат з вареною яловичиною і редькою

продукти на 2 порції варена яловичина — 150 грам Редька — 100 грам ріпчаста цибуля — 1 невелика голова Сметана — 2 столових ложки куряче яйце — 1 штука кріп і петрушка — по кілька гілочок рослинне масло — 1 столова ложка сіль — 2 щіпки чорний мелений перець — 1 щіпка як приготувати салат з яловичини з редькою 1. Відварити яловичину, остудити і нарізати тонкою стружкою. 2. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння, нарізати тонкими півкільцями і трохи пом'яти руками. 3. Редьку вимити, почистити і нарізати тонкою соломкою. 4. зварити курячі яйця . 5. Різану редьку викласти в холодну воду на півгодини. 6. Викласти в миску яловичину, цибулю і редьку, перемішати. 7. Заправити салат сіллю, перцем і сметаною. 8. Курячі яйця нарізати кружечками і прикрасити ними салат. 9. Посипати готовий салат з вареної яловичини з редькою зеленню.

Салат з вареної яловичини і грейпфрута

продукти на 2 порції відварна яловичина — 200 грам Грейпфрут — 1 штука стручкова квасоля заморожена — 200 грам ріпчаста цибуля — 1 голова оцет фруктовий або ягідний — 2 столових ложки зелений салат — кілька великих листя рослинна олія — 4 столових ложки Сіль — половина чайної ложки цукор — половина чайної ложки чорний мелений перець — 1 щіпка як зробити салат з вареної яловичини 1. Варену яловичину нарізати кубиками стороною 2 сантиметри. 2. Відварити стручкову квасолю, викласти в миску. 3. З грейпфрута зчистити шкірку і розділити на часточки, кожну часточку розрізати навпіл. 4. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати тонкими кільцями. 5. Квасоля, цибуля, грейпфрут і м'ясо перемішати в мисці. 6. Змішати рослинне масло, сіль, цукор і чорний мелений перець. 7. Заправити салат, накрити і прибрати його в холодильник на півгодини. 8. Подавати салат на листі салату.

гострий салат з вареної яловичини

продукти на 2 порції яловичина — 200 грам Редис — 3 штуки зелений горошок — 3 столових ложки ріпчаста цибуля — 1 невелика цибулина курячі яйця відварні — 2 штуки оцет столовий 9% — 1 столова ложка соняшникова або кукурудзяна олія — 2 столових ложки як приготувати гострий салат з вареної яловичини 1. яловичину зварити , остудити і нарізати тонкими скибочками. 2. Редис помити і нарізати тонко. 3. Курячі яйця зварити, очистити від лушпиння і дрібно нарубати. 4. Ріпчасту цибулю очистити і дрібно нашаткувати. 5. Розігріти сковорідку, налити масло і прогріти його протягом хвилини. 6. Остудити масло і полити їм салат. 7. Полити салат оцтом. 8. Перемішати салат і посипати зеленим горошком.

Салат з вареної яловичини з яйцем і сиром

продукти на 2 порції яловичина — 150 грам Сир твердий — 150 грам курячі яйця — 2 штуки ріпчаста цибуля — 1 невелика голова вершкове масло — кубик стороною 3 сантиметри Майонез — 150 грам кріп і петрушка — 20 грам сіль — 1 чайна ложка перець чорний мелений — 1-2 щіпки за смаком як приготувати салат з яловичини з яйцем і сиром 1. Яловичину відварити, остудити і порізати кубиками стороною 1 сантиметр. 2. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарубати. 3. Розігріти сковорідку, налити на неї рослинне масло і розкачати по всій поверхні сковорідки. 4. Заправити салат майонезом. 5. Зелень помити, обсушити і дрібно нарубати. 6. Посипати салат з вареної яловичини зеленню.

томатний салат з вареною яловичиною

продукти на 2 порції варена яловичина — 150 грам листя салату — 150 грам часник — 1 зубець Зелень цибулі — 20 грам оливкова олія — 1 столова ложка Томатна паста — 1 столова ложка оцет 9% — 1 столова ложка цукор — 1 чайна ложка сіль — 1 чайна ложка як зробити салат з вареної яловичини 1. Листя салату помити, обсушити, дрібно нарізувати, викласти в каструлю, залити окропом і поставити на вогонь, варити 3 хвилини. 2. Перекласти листя салату в холодну воду і залишити в холодній воді на 1 годину. 3. яловичину відварити , остудити і нарізати тонкою стружкою. 4. Зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нашаткувати. 5. Часник очистити, подрібнити за допомогою часникового преса або розчавити ножем. 6. У миску викласти цибулю, часник і відварну яловичину; перемішати і полити олією; прибрати в холодильник на півгодини. 7. У миску викласти листя салату, заправити оцтом, сіллю, цукром і томатною пастою.

Салат з вареної яловичини з грибами

продукти на 2 порції варена яловичина — 150 грам мариновані гриби (опеньки або грузді) — 150 грам твердий сир — 50 грам Майонез — 2 столові ложки кріп — кілька гілочок сіль і перець — по щіпці як приготувати салат з яловичини з грибами 1. відварити яловичину , остудити і нарізати кубиками стороною 1 сантиметр. 2. Мариновані гриби дрібно порізати. 3. Сир натерти на дрібній тертці. 4. Яловичину, гриби і сир викласти в миску. 5. Заправити салат майонезом, посолити, поперчити і прикрасити рубаним кропом.

Салат з вареної яловичини з картоплею

продукти на 2 порції яловичина — 150 грам картопля — 4 дрібних огірки — 1 штука селера — 2 стручки ріпчаста цибуля — 2 штуки хрін свіжий — кубик стороною 1 сантиметр Майонез — 100 грам сіль — половина чайної ложки як приготувати салат з вареного м'яса з картоплею 1. яловичину відварити , остудити і нарубати невеликими шматочками. 2. Огірок розрізати уздовж навпіл і потім поперек. 3. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. 4. Картоплю зварити в мундирі, очистити від шкірки і нарізати кубиками стороною 1 сантиметр. 5. Хрін натерти на дрібній тертці. 6. У мисці змішати яловичину, огірок, цибулю, картоплю і хрін. 7. Посолити салат, заправити майонезом.

Салат з вареної яловичини з солодким перцем

продукти на 2 порції яловичина — 100 грам болгарський перець — 1 штука печериці — 5 великих часник — 1 зубець соєвий соус — 1 столова ложка рослинна олія — 1 столова ложка цукор — 1 чайна ложка з гіркою зелена цибуля — 1 чайна ложка чорний мелений перець — половина чайної ложки як зробити салат з вареної яловичини з перцем 1. яловичину зварити , остудити і нарізати тонкою стружкою. 2. Викласти яловичину в миску, полити соєвим соусом, накрити і прибрати в холодильник на 20 хвилин. 3. Печериці помити, обсушити, тонко нарізувати і обсмажити на олії з додаванням цукру протягом 3 хвилин. 4. Болгарський перець очистити від насіння і плодоніжки, тонко нарізати. 5. Часник очистити і подрібнити, зелену цибулю дрібно порубати. 6. До вареної яловичини викласти перець, смажені печериці, часник. 7. Салат заправити олією і перцем, при подачі посипати салат рубаною зеленню.

Салат з вареною яловичиною і помідорами

продукти на 2 порції яловичина — 150 грам помідори — 2 штуки болгарський перець — 1 стручок ріпчаста цибуля — 1 невелика голова часник — 1 зубець рослинна олія — 1 столова ложка оцет 9% — 1 чайна ложка чорний мелений перець — 1 щіпка Петрушка — кілька гілочок сушений орегано — 1 щіпка як приготувати салат з вареною яловичиною і помідорами 1. зварити яловичину , остудити її і нарізати кубиками стороною 1 сантиметр. 2. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, нарубати великими кубиками. 3. Болгарський перець вимити, очистити від насіння і плодоніжки, тонко нашаткувати. 4. Ріпчасту цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарубати. 5. У миску викласти яловичину, помідори, перець, цибулю і часник. 6. Заправити салат оцтом і маслом, посипати сіллю, перцем і орегано і добре перемішати. 7. Готовий салат посипати рубаною петрушкою.

Салат з вареної яловичини з рисом і апельсинами

продукти на 2 порції яловичина — 150 грам Рис — 50 грам апельсиновий сік — від 1 апельсина рослинна олія — 3 столових ложки Майонез — 2 столових ложки оцет — 1 чайна ложка жовток курячого яйця — 1 штука Гірчиця — 1 чайна ложка сіль — 1 щіпка цукор — половина чайної ложки як приготувати салат з вареної яловичини з рисом і апельсинами 1. зварити яловичину , остудити і нарізати кубиками стороною 1 сантиметр. 2. Рис зварити і промити, з'єднати з яловичиною і накрити. 3. Відокремити жовток курячого яйця, влити в миску, додати 1 чайну ложку гірчиці, 1 чайну ложку оцту, половину чайної ложки цукру, 1 щіпку солі і збити, потихеньку вливаючи 3 столових ложки рослинної олії. 4. З 1 апельсина віджати сік, перемішати з майонезом. 5. Заправити салат яєчною сумішшю і перемішати з майонезною сумішшю.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?