час читання —3 хв.
з вареними макаронами можна зробити вишукану страву, використовуючи прості інгредієнти.
- макарони можна подати з оливковою або вершковим маслом — цього вже достатньо для гарніру. Додатково можна посипати зеленню.
- перш за все макарони можна змішати на сковорідці з яйцями. Вийде смачне і ситне блюдо. Для більшої пікантності додається тертий сир зверху. Потрібно лише пару хвилин, щоб він розплавився.
- зробити соус. Способів з приготування соусів безліч, тому тут залишається тільки вибрати улюблені інгредієнти і підібрати під них соус.
- складна паста. Макарони можна подати з обсмаженими овочами або ж використовувати рецепт пасти « Карбонара «. Особливо підійде паста для тих, хто любить вершковий смак.
- приготувати м'ясну страву і тоді макарони виступлять гарніром. Одним з популярних страв з макаронами і м'ясом є блюдо «макарони по-флотськи». Для приготування знадобитися тільки обсмажити фарш і змішати його з макаронами. Також до них підійдуть відбивні, котлети, тефтелі, смажена або варена риба, запечена курка і багато іншого.