час читання —3 хв.
М'ясо в банку може бути пересолене, і зазвичай через пересолу сухувато.
варіанти що робити:
1. Розтопити на сковороді, злити пересолений жир, згасити в прісному
курячому бульйоні
.
2. Загасити капусту без солі, в кінці додати тушонку, розтопити і згасити разом хвилин 5.
3. Зварити прісний рис або гречку, додати до тушонки і перемішати.
4. Додати макарони і томатну пасту.
5. Пустити тушонку на суп, додатково додати супових кісток для наваристого бульйону, а якщо тушонка пересолена дуже сильно, то найкращий варіант — зварити борщ з буряком, чия солодкість нейтралізує пересіл.
6. Якщо тушонки багато, складіть все в каструлю і перезакатайте з прісним м'ясом, стерилізують мінімум 3 години.