⏰ чому тушонка може гірчити, що робити щоб вона не гірчить.

Чому тушонка гірчить?

10:00
час читання —3   хв.

з якої причини тушонка може гірчити? — варіанти різні, і необхідно виключити всі з них. По-перше, смак м'ясних консервів залежить від якості м'яса та інших інгредієнтів. По-друге, гіркота може виникати через неправильну підготовки м'яса до варіння і безпосередньо варіння . Наприклад, якщо це м'ясо тварин з дикої природи, то його потрібно добре очистити і довго вимочувати у воді з оцтом. По-третє, до появи гіркоти може привести неправильна оброблення туші, пошкодження жовчного міхура. По-четверте, позначитися на смакових особливостях тушонки можуть надлишки прянощів — лаврового листа, перцю. Якщо нічого з перерахованого вище не мало місця, то, скоріше за все, гіркота з'явилася внаслідок недотримання режимів автоклавування. Висловлюючись простими словами, при неправильному режимі і температурі тушонка може підгоріти, що негативно відіб'ється на смаку. Перед тим, як запустити процес, необхідно переконатися в справності автоклава, його герметичності, правильній роботі термометра і манометра.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?