⏰ Рибні палички в паніровці в духовці: рецепт з покроковими фото

Як приготувати рибні палички в паніровці в духовці

30:00
готовие рибние палочки из трески

Рибні палички з тріски-відмінний варіант швидкої закуски на 4-х чоловік. Перед запіканням в духовці вони попередньо обвалюються в хрусткій паніровці і потім подаються з приготованим лимонним соусом.

замість тріски також можна взяти будь-яку тверду білу рибу.

інгредієнти
порції: - + 4
  • Для основного блюда:
  • філе тріски 450  г
  • яєчний білок 3  шт
  • діжонська гірчиця 1  столова ложка
  • мелена паприка 1  щіпка
  • велика сіль 2  щіпки
  • мелений перець 1  щіпка
  • сік ½ лимона  
  • оливкова олія або кулінарний спрей  
  • для панірування:
  • панірувальні сухарі Панко 120  г
  • суміш спецій Old Bay Seasoning 1.5  чайних ложок
  • мелена паприка ½  чайної ложки
  • сушена петрушка 2  чайні ложки
  • для соусу:
  • грецький йогурт 70  г
  • нежирний майонез 3 столові ложки
  • каперси 1  столова ложка
  • зелена цибуля 2  пера
  • сік лимона 1  чайна ложка
  • велика сіль 2  щіпки
  • мелений перець 1  щіпка
на порцію
калорії: 220 ккал
білки: 31 г
жири: 4 г
вуглеводи: 15 г
кроки
30  хв. друк
  • обваливаем палочки в панировке
    поріжте каперси і зелену цибулю, змішайте з іншими компонентами соусу в окремій тарілці. Філе тріски поріжте на шматочки розміром приблизно 5х2 см.в окремій мисці змішайте яєчні білки, сік лимона, гірчицю, паприку, сіль і перець. Ще в одній тарілці змішайте компоненти для панірування. По черзі кожен шматок тріски умочіть спочатку в миску з яєчними білками, а потім обваляйте в паніровці.
  • викладиваем палочки на противень
    викладіть підготовлені палички на деко, попередньо змащене маслом або скроплений спреєм. Зверху палички також злегка покрийте маслом або спреєм. Духовку розігрійте до 230 градусів.
  • готовие рибние палочки из трески
    запікайте до золотистої скоринки близько 11-13 хвилин. Тріска повинна повністю пропектися. Подавайте з приготованим соусом.
поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Сколько варить?