Як варити часниковий соус
продукти для часникового соусу
оливкова олія — чверть склянки
часник — 2 зубці
Вода — 50 мілілітрів
Петрушка — половина пучка
мелений чорний перець — чверть чайної ложки
сіль — 1 чайна ложка
Рецепт часникового соусу
часник очистити і пропустити через часниковий прес. Петрушку помити, обсушити і дрібно нарізувати. Невелику сковорідку поставити на тихий вогонь, розігріти протягом пари хвилин. Влити олію, викласти часник і смажити його 1 хвилину. Потім вимкнути вогонь, охолодити, влити воду і варити 10 хвилин, помішуючи. Додати петрушку, перець і сіль. Часниковий соус відмінно підходить до
макаронам
.
часниковий соус з томатним соусом
продукти для соусу
часник — 4 зубці
томатний сік — половина склянки
Молоко — половина склянки
оливкова олія — 1 столова ложка
Розмарин, кінза (сушені) — за смаком
борошно — 1 столова ложка з гіркою
чорний мелений перець — чверть чайної ложки
сіль — 1 чайна ложка
як варити часниковий соус
розігріти сковорідку на середньому вогні. Влити оливкову олію, томатний сік і молоко. Зменшити вогонь і довести до кипіння. Часник очистити і пропустити через часниковий прес. Всипати розмарин і кінзу, посолити, поперчити і варити до загустіння 10 хвилин. Потім всипати столову ложку борошна, добре перемішати.
Соус відмінно підходить до
креветкам
!