⏰ як варити томатний соус, до чого подавати, які продукти потрібні, скільки потрібно варити в каструлі

Як варити томатний соус?

00:00
Томатний соус варити 30 хвилин.

простий рецепт томатного соусу

Продукти
помідори — 600 грам помідорів
топлене масло — 2 столові ложки
червоний перець сушений — 1 стручок
Зіра — 1 чайна ложка
кориця — 1 паличка
часник — 2 зубці
цукор — 3 столові ложки
сіль — половина чайної ложки

Як варити томатний соус
1. Нагріти масло в сковорідці.
2. Викласти спеції і смажити 5 хвилин.
3. Обдати окропом помідори і зняти шкірку.
4. Порізати помідори, додати в сковорідку.
5. Почистити і порізати часник, додати до помідорів.
6. Додати цукор і сіль, варити 30 хвилин без кришки на середньому вогні, постійно помішуючи.

томатний соус з овочами

продукти
помідори — півкіло
Цибуля ріпчаста — 1 голова
морква — 1 штука
часник — 1 зубець
цукор — 3,5 столові ложки
сіль — половина чайної ложки
оцет — 2 столові ложки оцту 9%
рослинна олія — 2 столові ложки
Гвоздика, кориця, чорний перець — за смаком

як варити томатний соус з овочами
1. Цибулю і часник почистити, порізати і дрібно нарубати.
2. Морква потерти на дрібній тертці.
3. Помідори обдати окропом і очистити від плівки, дрібно порізати.
4. Розігріти каструлю, налити олію і викласти помідори, варити, постійно помішуючи.
5. Уварити помідори в 2-3 рази, постійно помішуючи.
6. На сковорідці обсмажити цибулю і часник на рослинній олії, додати цибулю і часник в каструлю до томатного соусу, варити 3 хвилини.
7. Додати терту моркву, сіль, цукор, прянощі і оцет.
8. Варити 30 хвилин на тихому вогні.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?