⏰ як варити рис по-в'єтнамськи? І скільки часу? Всі способи зварити крупу, правила варіння і корисні поради

Скільки варити рис по в'єтнамськи?

20:00
Рис по-в'єтнамськи варити 20 хвилин .

як варити рис по-в'єтнамськи

пропорції
рис довгозерний — 1 стакан
Вода — 2 склянки

Як варити рис по-в'єтнамськи
1. Розігріти сковорідку, викласти рис.
2. Гріти рис, помішуючи, 2 хвилини.
3. Пересипати рис в каструлю, залити 2 склянками води і варити 20 хвилин після закипання під кришкою.

Рис зварений, тепер його можна змішати з обсмаженими овочами або яйцем, або обсмаженими над вугіллям креветками, і обов'язково додати гострих спецій. Подавати рис по-в'єтнамськи з великою кількістю зелені і негострим соусом.

Фкуснофакти

Рис у В'єтнамі подають протягом усього дня, є навіть люди, які в основному і харчуються рисом зі спеціями, смаженому на маслі. Звучить по-в'єтнамськи « варений рис»для російського вуха дуже зрозуміло: « кому», за сумісництвом означає « їжа». По суті, рис для в'єтнамців — як для нас пшениця. З рисового борошна роблять макарони і млинці, кашу, печуть пироги і навіть роблять тістечка.

традиційно в'єтнамським вважається довгозерний рис, поданий на гарнір у великій піалі з ложкою всередині. Цією ложкою беруть участь в трапезі розкладають рис по своїх тарілках.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?