⏰ як варити перловку в рисоварці? І скільки часу? Всі способи зварити крупу, правила варіння і корисні поради

Скільки варити перловку в рисоварці?

00:00
Замочену перловку в рисоварці варити 1 година , без замочування-від 2 годин .

Як зварити

продукти
перлова крупа — 1 стакан
Вода — 3 склянки
сіль — 1 чайна ложка

Як приготувати перловку в рисоварці
1. Промити під проточною водою 1 стакан перлової крупи, поки не піде вся борошняна пил. Залити холодною водою так, щоб вона трохи покривала перловку, і залишити для набухання на 4 години, або на ніч в холодильнику.
2. Дати стекти воді, завантажити крупу в чашу рисоварки, залити 3 склянками води і готувати в режимі «варіння» під закритою кришкою 1 годину (без замочування 1,5-2 години).
3. Як тільки варіння закінчиться, залишити перловку в режимі підігріву ще на 20 хвилин. Так крупа придбає Розсипчастість. Посолити за смаком, перемішати і розкласти по тарілках.

Фкуснофакти

Перловка в рисоварці виходить більш м'якою і при цьому не розварюється в кашу за рахунок того, що рисоварка має товсті стінки і рівномірно прогріває крупу.

саме за рахунок товстих стінок можна використовувати спосіб томління перловки: проваріть перловку протягом 20 хвилин, а потім на 2 години включите режим режим підігріву, не відкриваючи кришку. ДО РЕЧІ, перловка вийде більш ароматною, якщо додати на етапі початку варіння трохи масла прямо в ємність рисоварки.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?