як варити плов з перловки
продукти
Перловка — 1 стакан
М'ясо — 350 грам
цибулина і морква — по 1 Великої
спеції для плову — за смаком
часник — 3 зубці
Як варити плов з перловки
Перловку замочити на 4 години, потім викласти на гарячу сковорідку і прогріти до обсихання 10 хвилин, налаштувавши середній вогонь. Викласти перловку, на цій сковорідці на олії обсмажити рубане м'ясо з цибулею і морквою.
посолити, зверху викласти перловку, вкласти цілі зубчики часнику і влити воду, варити 1 годину.
секрети плову з перловки
Перловка відмінно підходить для плову, оскільки час її варіння цілком відповідає часу приготування м'яса.
в якості м'ясної складової можна використовувати яловичину, свинину, курку, а щоб швидко приготувати плов, можна замість м'яса використовувати бекон.
пропорції перловки і м'яса — на кожну склянку перловки 300 грам м'яса. Води на кожну склянку знадобиться 3 склянки.
щоб плов з перловки був більш ароматним і розсипчастим, перед варінням крупу можна прогріти на сковорідці без масла до першого тріска.
для більшої соковитості можна додати в плов томатну пасту або тертий помідор без шкірки.