секретний інгредієнт цієї страви — свиняче сало . Воно надає тостам приємний аромат і при цьому не змінює їх текстуру. Однак ви можете і не додавати його, якщо хочете зробити рецепт більш дієтичним.
інгредієнти
порції:
-
+
- почищені креветки 250 г
- свіжа кінза 2 гілочки
- зелена цибуля 2 головки
- тертий корінь імбиру 1 чайна ложка
- кунжутне масло 2 мл
- кукурудзяний крохмаль 2 чайні ложки
- яєчний білок 1 шт
- сіль 4 щіпки
- цукор 4 щіпки
- насіння кунжуту 2 столові ложки
- білий хліб 4 шматка
- оливкова або соняшникова олія для смаження
- свиняче сало( за бажанням) 30 г
на порцію
калорії:
122
ккал
білки:
4
г
жири:
10
г
вуглеводи:
4
г
кроки
-
підготуйте всі інгредієнти. Подрібніть зелень. Насіння кунжуту можна злегка обсмажити на сковорідці. Сало (якщо використовуєте) поріжте на маленькі кубики.
-
додайте сало в блендер і як слід перемоліть.
-
додайте туди ж всі інші інгредієнти, крім хліба, кунжуту і масла для смаження.
-
Перемелюйте до отримання однорідної суміші.
-
викладіть отриману суміш на хліб.
-
на начинку рівномірно розподіліть кунжут. Руками або ложкою злегка втисніть його в начинку. Кожен шматок хліба поріжте на 4 частини по діагоналях, в результаті у вас вийде 16 невеликих трикутників.
-
у великій антипригарній або чавунній сковороді розігрійте близько 3 мм олії до мерехтіння. Викладіть трикутники з хлібом начинкою вниз і обсмажуйте приблизно 2,5 хвилини.
-
за допомогою лопатки переверніть їх і обсмажте ще 40-60 секунд. Викладіть на тарілки і подавайте до столу. Смачного!