у рецепті використовуються найпростіші продукти, які є в будь-якому магазині, готується страва за лічені хвилини, тому у вас не виникне ніяких проблем, а результат перевершить всі очікування.
інгредієнти
порції:
-
+
- королівські креветки очищені 170 г
- спагетті 200 г
- Кабачок 1 шт
- жирні вершки 100 мл
- Лимон 1 шт
- часник 2 зубчики
- зелена цибуля 2 пера
- оливкова олія для смаження
- перець, сіль за смаком
на порцію
калорії:
594
ккал
білки:
25
г
жири:
22
г
вуглеводи:
74
г
кроки
-
у кабачка відріжте хвостики і наріжте його кружечками. Потім кожен гурток розріжте на брусочки. Часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте ножем.
-
обсмажте кабачок разом з часником в невеликій кількості оливкової олії на середньому вогні протягом 5-7 хвилин. Додайте трохи солі.
-
Закип'ятіть воду в каструлі, посоліть, викладіть пасту. Варіть 8-10 хвилин до готовності (точний час вказано на упаковці). Потім злийте воду, при цьому залиште трохи цієї води в чашці або склянці.
-
Лимон розріжте навпіл, одну половину ще раз навпіл. Зелену цибулю дрібно порубати.
-
викладіть в сковороду до кабачків креветки і смажте 4-5 хвилин.
-
як тільки креветки приготуються, додайте відварені спагетті і перемішайте.
-
додайте вершки з соком половини лимона і 50 мл води з-під пасти. Ретельно розмішайте до однорідної консистенції соусу і зніміть з вогню.
-
перед подачею посипте пасту з креветками в вершково-часниковому соусі зеленою цибулею, прикрасьте часточкою лимона і приправте чорним перцем.