⏰ що робити з бульйоном від варіння серця?

Що робити з бульйоном від варіння серця?

10:00
час читання —3   хв.

зварили яловиче серце і не знаєте, куди застосувати залишився після варіння бульйон? У вас є кілька рішень:

  • приготувати смачну страву;
  • згодувати домашнім тваринам (собакам, кішкам), якщо вони їдять натуральний корм;
  • вилити і ніяк не використовувати;

бульйон з яловичого серця володіє насиченим м'ясним смаком. Він більш жирний, в порівнянні з бульйоном, приготованим просто з шматка яловичини. І ще він виходить завжди з пластівцями згорнулася крові. Тому бульйон після варіння серця обов'язково потрібно процідити, щоб він став прозорим. І тільки потім використовувати його для приготування якого-небудь блюда. Ідея:

  • найпростіше — додати овочі, улюблені крупи (або вермішель) і зварити смачний, наваристий суп;
  • зробити з бульйону підливу, подати її разом з самим серцем і будь-яким гарніром;
  • додати промитий рис і зварити ситну рисову кашу на бульйоні.
поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?