час читання —3 хв.
зварили яловиче серце і не знаєте, куди застосувати залишився після варіння бульйон? У вас є кілька рішень:
- приготувати смачну страву;
- згодувати домашнім тваринам (собакам, кішкам), якщо вони їдять натуральний корм;
- вилити і ніяк не використовувати;
бульйон з яловичого серця володіє насиченим м'ясним смаком. Він більш жирний, в порівнянні з бульйоном, приготованим просто з шматка яловичини. І ще він виходить завжди з пластівцями згорнулася крові. Тому бульйон після варіння серця обов'язково потрібно процідити, щоб він став прозорим. І тільки потім використовувати його для приготування якого-небудь блюда. Ідея:
- найпростіше — додати овочі, улюблені крупи (або вермішель) і зварити смачний, наваристий суп;
- зробити з бульйону підливу, подати її разом з самим серцем і будь-яким гарніром;
- додати промитий рис і зварити ситну рисову кашу на бульйоні.