час читання —3 хв.
італійські каннеллоні & ndash; товсті макаронні трубочки, фаршировані різними начинками. каннеллоні можна купити готові в магазині або приготувати знамените італійське блюдо з нуля, як роблять італійські господині.
- замісіть тісто з 300 г борошна і 3-х яєць.
- розтопіть 40 г вершкового масла, додайте при помішуванні 2 ст.л. борошна, перемішайте і влийте 500 мл молока. Додайте сіль, мускатний горіх і поваріть трохи на слабкому вогні. Це буде соус бешамель.
- для базилікового соусу підсмажте подрібнений зубчик часнику на оливковій олії. Додайте 300 мл томатного соку, 50 г подрібненого базиліка, сіль і варіть 10 хв.
- Начинка: 300 г фаршу, 1 яйце, обсмажену цибулю, сіль, перець, 2 ст.л. мелених сухарів.
- розріжте тонко розкачане тісто на прямокутники 10 на 15 см, а потім швидко відваріть в підсоленій воді. Зробіть трубочки з тіста з начинкою і складіть у форму, на дні якої Налитий базиліковий соус. Зверху поливаєте бешамелем, і знову базиліковим соусом. Готуйте в друховке півгодини.