⏰ що приготувати, якщо яловичина після довгої варіння залишилася жорсткою?

на що пустити жорстку варену яловичину

10:00
час читання —3   хв.

іноді в м'ясних крамницях попадається жорстка яловичина, яку ніяк не виходить пом'якшити навіть тривалим варінням. Що тоді робити? На що пустити таку яловичину?
варіанти такі:
1. Котлети — з вареної яловичини , як і з сирої, теж можна зробити котлети. Наріжте м'ясо на шматки і перекрутити на м'ясорубці, змішайте з яйцями і борошном — і обсмажте.
2. Макарони по-флотськи — подрібніше нарубати яловичину і обсмажте на вершковому маслі з цибулею, морквою і вареними макаронами .
3. На закуску — поріжте тонкими пластинками яловичину і подайте з листям салату і хлібом, — вийде ситний і швидкий перекус.
4. У запіканку — шарами картоплю-пюре, томати, яловичину і сир — вийде дуже смачно.

Ну а якщо яловичини багато, завжди можна зробити тушонку Про запас або заморозити варене м'ясо і надалі пустити в холодець або на солянку.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?