іноді в м'ясних крамницях попадається жорстка яловичина, яку ніяк не виходить пом'якшити навіть тривалим варінням. Що тоді робити? На що пустити таку яловичину?
варіанти такі:
1. Котлети — з
вареної яловичини
, як і з сирої, теж можна зробити котлети. Наріжте м'ясо на шматки і перекрутити на м'ясорубці, змішайте з яйцями і борошном — і обсмажте.
2. Макарони по-флотськи — подрібніше нарубати яловичину і обсмажте на вершковому маслі з цибулею, морквою і
вареними макаронами
.
3. На закуску — поріжте тонкими пластинками яловичину і подайте з листям салату і хлібом, — вийде ситний і швидкий перекус.
4. У запіканку — шарами картоплю-пюре, томати, яловичину і сир — вийде дуже смачно.
Ну а якщо яловичини багато, завжди можна зробити тушонку Про запас або заморозити варене м'ясо і надалі пустити в холодець або на солянку.