час читання —3 хв.
якщо ви тримали пельмені в окропі 10 або навіть менше хвилин — швидше за все, пельмені просто не зваряться. Так, гарячі Пельмені навіть в недовареному вигляді смачні (ось де розкривається вся міць смакових добавок!), але все-таки недоварене тісто буде прилипати до зубів і трохи псувати смак. Причина в тому, що пельменям потрібно більше часу, хвилин 15. Але доварити пельмені, звичайно, можна. Просто поверніть їх в каструлю разом з бульйоном, навіть якщо в бульйон вже додані масло і сметану, доведіть до кипіння і варіть кілька хвилин. А якщо бульйону немає — тушкуйте пельмені на сковорідці, щільно накривши її кришкою і додавши побільше вершкового масла. Вийдуть такі варено-смажені пельмені і блюдо буде врятовано!