⏰ чим харчуватися при застуді, ГРВІ, грипі. Рецепти для харчування при хворобі.

Харчування при застуді, ГРВІ, грипі

10:00
час читання —3   хв.

timetoboil.ru пропонує варіант правильного харчування при застуді і грипі. Найважчими вважаються перші 2-3 дні хвороби, коли організм ослаблений вірусом і тільки починає з ним боротися.

День перший:
сніданок: пшоняна каша, морс з варенням.
обід: курячий бульйон з курячою ніжкою, часник з хлібом-сіллю, морс з варенням,
вечеря: картопляне пюре, котлета з м'яса птиці, салат з моркви і капусти, морс з варенням,
на ніч: курячий бульйон.
кількість пиття: мінімум 4 літри.

день другий:
сніданок: домашній сир, чай,
обід: щавлеві щі, диня,
вечеря: яловича печінка, капуста брокколі, салат з буряка з волоськими горіхами,
на ніч: теплий питний йогурт.
кількість пиття: мінімум 3 літри.

день третій:
Сніданок: вівсяна каша з молоком,
обід: щі зі свіжої капусти з м'ясом яловичини,
вечеря: гречана каша, тушкована індичка,
на ніч: молоко з медом.
кількість пиття: мінімум 3 літри.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?