час читання —1 хв
ми звикли, що в пароварці добре виходить рис — розсипчастий, ароматний і найкорисніший. Але і гречку теж можна приготувати в пароварці — з не меншим успіхом! « Делов» на 1 хвилину: гречку перебираємо, промиваємо, кладемо в ємність мультиварки, заливаємо водою у співвідношенні 1:2, і ставимо таймер на 30 хвилин. Ось і все. Коли таймер спрацює і пароварка відключиться, ви зможете переконатися, що гречка в пароварці вийшла розсипчастою і ароматною. Досить буде присолити і присмачити її маслом, і можна подавати на гарнір. ДО РЕЧІ, пароварка зберігає багато корисних речовин в зерні, тому парову гречку можна подавати як готову страву при дієтичному харчуванні.