⏰ як варити гречку для першого прикорму дитині. Способи дати дитині гречку вперше.

Як варити гречку для першого прикорму

10:00
час читання —3   хв.

Гречка корисна крупа і з усіх продуктів найбільше підходить для першого прикорму. Чому? — Ну звичайно, через легкість для травної системи (дорослі навіть використовують гречку для схуднення). Або інше питання: чому саме гречка, а не овочі? — звичайно, тому, що гречка дуже калорійна і поживна. Щоб наїстися овочами, малюкові потрібно з'їсти тонну овочів, а гречки досить пари ложок. Погодьтеся, аргумент вагомий. Але звідси: якщо ваша дитина досить вгодований, все-таки краще починати прикорм не з гречки, а наприклад з варених овочів .

щоб малюкові було простіше вперше відчути всю красу різноманітної їжі, приготуйте гречку в найбільш легкому варіанті — на воді, без солі, масла і звичайно приправ. Крупу можна взяти звичайну «дорослу», а можна купити подорожче зелену гречку, вона ще корисніше. Головне, щоб крупа була добре розварена.

варіть гречку дитині звичайним способом : близько 20-30 хвилин, пропорції при варінні каші 1:3, тобто на 1 склянку гречки 3 склянки води. Для м'якості після варіння крупу можна пюрировать.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?