⏰ скільки не тане холодець при кімнатній температурі. Як подати холодець щоб він не розтікався.

Скільки можна тримати холодець на столі?

10:00
час читання —3   хв.

холодець — досить складне блюдо з точки зору подачі. Зберігати довго в теплі холодець без желатину не можна — він вже через пару годин почне розтікатися. Постійно бігати до холодильника за добавкою холодцю якось не святково. Що ж можна зробити, щоб нагодувати гостей корисним делікатесом і зробити цей процес естетичним без клопоту?

Отже, як тримати холодець апетитним на столі? — є кілька варіантів.

  1. приготуйте холодець в індивідуальних піалах і подайте на початку застілля — кожен гість буде, та й підталий холодець.
  2. при варінні холодцю додайте желатин — желатин сприяє тому щоб навіть в теплі блюдо було «стійким як олов'яний солдатик».
  3. зробіть кілька страв середнього розміру з холодцем і в міру того, як закінчується одна частина, діставайте іншу. Бажано при цьому, щоб холодець був не дуже високий.

ось і всі правила, які варто передбачити щоб блюдо було подано без клопоту. Залишилося тільки зварити холодець .

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?