⏰ Желе з киселю - елементарний рецепт за 1 хвилину.

Як варити желе з киселю

10:00
час читання —3   хв.

для приготування сирно-ягідного желе потрібно:
Желатин швидкорозчинний 20 г;
фруктовий або ягідний кисіль моментального приготування — 1 порція;
Вода 500 мл;
сир 400 г;
Сметана 200 мл;
цукор 150 г
Час приготування — 5 годин

спосіб приготування
1. Кисіль моментального приготування розмішати в 400 мл окропу до отримання гомогенної суміші.
2. Протерти сир, цукровий пісок і сметану для досягнення однорідної консистенції вручну або в блендері.
3. Желатинові гранули розчинити в 100 мл гарячої, але не киплячої води.
4. Обережно ввести в сирну масу готовий кисіль і желатин, ретельно перемішуючи. Рідку суміш перелити у форми і остудити на холоді до повного желирования десерту.
5. Подавати желе з киселю можна прикрасивши свіжою м'ятою і дрібкою білої цукрової пудри. Фруктова складова смаку і колір десерту будуть залежати від обраного киселю.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?