⏰ як готувати компот грудничку? З яких фруктів і ягід зварити компот грудничку?

Як готувати кабачок грудничку?

10:00
час читання —5   хв.

Кабачок — настільки ніжний овоч, що його одним з перших пропонують малюкам в якості першого прикорму. Ще б, містить велику кількість води і не нагружаюче ШКТ малюка, кабачок дуже корисний і постачає організм користю, а аромат схожий на материнське молоко, тому викликає у малюків незвичайний апетит. В якості першого прикорму кабачок слід подрібнити в пюре і проварити. Це універсальний спосіб, що гарантує легке засвоєння і швидке звикання дитини до нового блюда. Багато варити не потрібно — швидше за все, за перший присід дитина з'їсть всього пару ложок кабачкової пюре. Кабачок обов'язково чистять — навіть якщо ви готуєте цукіні, для малюка вкрай важливо відокремити тільки м'яку частину без шкірки і насіння. Потім кабачок слід вимочити у воді 3 години в холодильнику, після цього порізати великим кубиком і варити 20 хвилин після закипання води. Потім пюрировать в блендері, остудити до кімнатної температури і запропонувати дитині. Консистенція повинна бути рідка ,як нежирна сметана — регулюйте консистенцію вийшов бульйоном.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?