⏰ яку частину курки краще варити?

Яку частину курки краще варити

10:00
час читання —1   хв

яку частину курки краще варити, залежить строго від призначення страви. Якщо ви варите бульйон морозною зимою, нехай він буде пожирнее — а для цього ідеальна вся курка цілком, не забудьте тільки випатрати її. Якщо мова йде про легкий літній супчик, обійдіть курячою грудкою або невеликою кількістю стегенець без шкіри, або візьміть філе курячого стегна без шкіри.

для салату ідеально підійде філе грудки або філе курячого стегна — їх не потрібно очищати від шкіри і кісток, досить зварити і нарізати. Для холодців візьміть цілу курку, а щоб холодець точно застиг, окремо прикупите курячих лапок. Ну а для дієти відваріть курячу грудку — м'ясо ніжне, а бульйон вийде низькокалорійний.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?