⏰ з чим поєднуються кальмари в салаті, в гарнірі? - З якими продуктами?

найкращі поєднання кальмарів з продуктами

10:00
час читання —3   хв.

найкраще кальмари поєднуються:

  1. в салатах. кальмари — частий інгредієнт салатів. Ще б пак, навіть просто в вареному вигляді вони відмінно гармонують з іншими морепродуктами (креветки, морська капуста, мідії, ікра). Більш виразним смак кальмарів зроблять свіжі овочі (огірок, капуста, томати, болгарський перець). Відварені овочі (картопля, морква, буряк) і варені яйця додадуть страві ситність. Цікавим салат з кальмарів вийде з додаванням маринованих і консервованих продуктів (огірок, горошок, оливки, маслини, цибуля), грибів, сиру (твердий, плавлений, фета), авокадо, корейської моркви, часнику, зелені. Заправкою можуть виступати сметана, майонез, лимонний сік і оливкове масло, соняшникова олія і оцет, соєвий соус.
  2. в гарнірі. ідеальний гарнір повинен підкреслювати смак кальмарів. Відмінно з цим впорається рис. Також кальмари можна подати з тушкованими овочами (помідор, морква, перець, кабачок, капуста, баклажан). Підійдуть і макаронні вироби: спагетті, фунчоза. Смажені кальмари непогано поєднуються з картопляним пюре.
  3. в горщиках. кальмари готують як в нарізаному вигляді, так і фаршированими. Поєднують з овочами, грибами, яйцями. Для рум'яної скоринки застосовується сир ,в якості заливки — вершки, сметана.
поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?