коли солити воду при варінні картоплі , залежить від того, що саме ви хочете приготувати. Якщо збираєтеся потовкти пюре, то соліть воду на етапі закипання води перед тим, як кинути картоплю. Плоди слід вибирати розваристого сорти, попередньо запитавши у продавця. Додавши сіль завчасно до подачі, ви досягнете часткового разваливания картоплі – по готовності залишиться додати тільки масло і молоко, щоб добре потовкти пюре.
Пам'ятайте, що йодована і морська сіль втрачають при високих температурах всі свої корисні властивості, залишивши після себе лише специфічний присмак. Якщо ж плануєте поставити на стіл блюдо з рівненькими шматочками, присмаченими кропом і маслом, варто скористатися «білим золотом» перед подачею. Слідкуйте за кількістю і розмірами солі, щоб отримати смачне і корисне блюдо.