⏰ як варити макарони в бульйоні

Чи можна варити макарони в бульйоні?

10:00
час читання —3   хв.

приготувати макарони можна не тільки на воді, але і на бульйоні від іншої страви. За смаком виходить щось схоже на локшину швидкого приготування, тільки бульйон натуральний, а макарони високої якості. Бульйон при варінні віддає свій смак, тому макарони після приготування будуть набагато смачніше. До речі, такі макарони точно не злипнуться, особливо якщо готуються на жирному курячому бульйоні .

на основі бульйону і макаронів за лічені хвилини можна приготувати і легкий суп — вермішель відмінно підходить навіть для рибного бульйону , з зеленню і консервованим горошком виходить Експрес-обід, корисний і ситний. А ось овочевий бульйон не зробить макарони більш смачними — дасть лише трохи запаху.

Перед додаванням макаронів рекомендується додати моркву і цибулю, попередньо їх обсмажити. Блюдо на виході вийде легким і смачним. На варіння макаронів на м'ясному бульйоні не потрібно багато часу і складних дій. В результаті макарони не злипаються і володіють додатковим смаком від бульйону. Тому якщо він залишився і зовсім не потрібен, то сміливо можна готувати в ньому макарони.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?