⏰ Як зробити підсохлий плов соковитіше? Що додати при розігріві?

Як освіжити підсохлий плов?

10:00
час читання —3   хв.

не з'їдений вчасно і залишений в холодильнику плов через пару днів трохи підсихає — це звичайна справа зовсім не означає, що Ви порушили правила варіння плову . Щоб не викидати блюдо і знову повернути йому презентабельний і їстівний вигляд, можна скористатися одним із способів:

  1. додати в плов трохи м'ясного бульйону і добре перемішати.
  2. якщо під рукою немає готового бульйону, можна влити просто невелику кількість окропу.
  3. обсмажити цибулю у великій кількості олії і змішати його з пловом.

Добавки в плов краще підмішувати поступово, в кілька прийомів, щоб не зробити з страви рисову кашу. Рис вбере в себе рідину, і підсохлий плов знову стане соковитим.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?