⏰ як приготувати плов з куркою?

Як варити плов з куркою в каструлі

10:00
час читання —1   хв

Плов з куркою — улюблена страва наших співвітчизників в силу простоти, ситності і яскравого смаку. При тому, що плов не найпростіше блюдо, сам процес складається з досить нехитрих етапів, тому при наявності часу і початкових кулінарних навичок досить просто діяти послідовно:

  1. спочатку готуємо те, що готується довше, тобто курку: якщо використовується філе, все дуже просто. Кубики курки викласти в каструлю або казан з розжареним маслом, і смажити 10 хвилин. Курки візьміть мінімум 3 філе, при смаженні філе миттєво зменшується в розмірі.
  2. додати рубані цибулину і моркву (великі), і смажити ще 10 хвилин.
  3. додати спеції для плову, сіль, зверху засипати рисом (1,5-2 склянки) і залити окропом на пару сантиметрів вище рівнем — подбайте про те, щоб окріп у вас до цього моменту був підготовлений.
  4. виставити таймер на 30 хвилин, вогонь зробити тихим, накрити плов кришкою. По закінченню часу плов перемішати і настояти 10-20 хвилин.
поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?