⏰ чому не застиг холодець-пояснюємо на пальцях.

Чому не застигає холодець?

10:00
час читання —3   хв.

після варіння холодець ніяк не хоче застигати і схожий на невдалий кисіль? Причин такої неприємності небагато:

порушення пропорцій при готуванні страви. Занадто багато води зіпсує холодець. Чи не заливайте м'ясо водою більше, ніж на 5 сантиметрів. Сім разів відміряй ,один раз налий — золоте правило при варінні холодцю! Неувага до дотримання пропорцій — найпоширеніша помилка кулінарів.
недостатній час варіння. Холодець повинен виварюватися не менше шести годин. За цей час м'ясо розпадається на окремі волокна і желатин потрапляє в воду, утворюючи желеподібну масу. При належному часу готування бульйон застигає сам, без додаткових добавок.
правильні пропорції і неквапливість при готуванні — ось секрет приготування ідеального холодцю .
що робити, якщо маслюки червиві — пояснюємо на пальцях.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?