⏰ з якої риби варять юшку? - Найпопулярніші види риби на юшку

з якої риби варять юшку?

10:00
час читання —1   хв

смак юшки визначає взята для приготування Риба. Важливо грамотно підібрати інгредієнти. Видів юшки –велика кількість:« Біла »,« чорна », класична і т.д. для всіх різновидів Головне правило & ndash; свіжість риби. Вона повинна бути тільки знятої з гачка. Полежала кілька годин в холодильнику або риба, колишня замороженої, для юшки, на думку кулінарів, не підходить категорично.

але є й інші нюанси. Найкраще & ndash; велика риба. Дрібну рибку теж можна використовувати для додання бульйону насиченості. Для цього пічкурів прямо в лусці поміщають в полотняний мішечок і опускають у відвар. Хороша юшка виходить, якщо приготовлена з декількох сортів риби – збірна. Прекрасно підходять кефаль, форель, тріска, палтус. Не прийнято використовувати для варіння юшки бичків, скумбрію, тарань, ляща.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?