⏰ що робити з рисом після варіння-як його готувати?

Що робити з рисом після варіння?

10:00
час читання —3   хв.

навіть простий рис — відмінний гарнір і основа як для каш на сніданок, так і для других ситних страв. Готовий рис після варіння промивати вже не потрібно, відразу можна їсти. Рис досить присмачити маслом і спеціями — і ароматний гарнір готовий.

якщо приготований рис підігріти і зверху полити м'ясною підливою або соусом, то він просочиться і вийде смачним і соковитим.
щоб вийшла молочна каша на сніданок, рис навіть на наступний день можна з'єднати з молоком, покласти цукор за смаком і проварити пару хвилин.
Якщо рису багато, на його основі можна зварити легкий супчик, а на крайній випадок — заморозити з гарантією збереження смаку.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?