⏰ як варити юшку з пшоном?

Як варити юшку з пшоном?

10:00
час читання —1   хв

Суп з риби з пшоном виходить наваристим, густим і дуже ситним. Спочатку готується бульйон, для якого беруться частини великої риби або кілька невеликих рибок. Після закипання води в каструлю додається цибулина, перець горошком, гілочка петрушки. Все це вариться протягом півгодини, після чого бульйон проціджують.

проціджений відвар знову ставиться на вогонь, кип'ятиться, в нього додається картопля, через пару хвилин – морквина і пшоно (з розрахунку ½ стакан на 3-4-літрову каструлю), ще через кілька хвилин – філе риби і зелень. Юшка готова і знімається з вогню, як тільки картопля стає м'якою.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?