⏰ у скількох водах варити курку?

у скількох водах варити курку

10:00
час читання —1   хв

так улюблену нашими співвітчизниками курку можна знайти в будь-якому продуктовому, курка — найулюбленіший росіянами м'ясний продукт. Тому давним давно розроблені стандарти якості, що забезпечують, як мінімум, безпеку курячих м'ясопродуктів. За ідеєю, ці стандарти припускають, що курку досить зварити в одній воді, жодного разу її не змінюючи. Виняток становлять курячі субпродукти — при варінні, після закипання води, почекати пару хвилин кипіння і поміняти воду. Також, якщо м'ясо з якихось причин здається вам підозрілим, з м'ясом потрібно провернути той же фокус.

зовсім інша справа — дієтичне харчування і харчування при реабілітації хворих. В цьому випадку, по-перше, краще варити дієтичне м'ясо — філе стегна або грудки, або, в крайньому випадку, грудку з шкірою на кістки. Оскільки це м'ясо саме по собі дієтичне, його можна варити відразу, не змінюючи води. А якщо ви берете для дієтичного/лікувального харчування частини курки (стегенця, стегна, крила або курку цілком), тоді слід проварити курку в першій воді 10 хвилин, а потім поміняти воду і продовжити варіння в ній. При зміні води краще використовувати заздалегідь закип'ячену воду.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?