ви можете використовувати будь-яке рибне філе для приготування цієї страви! Замінюйте сьомгу на іншу червону рибу , тріску, смугастого окуня або палтуса . Можна навіть спробувати цей рецепт з креветками . Підсумкове блюдо-корисне, низкоуглеводное, без глютену і готується всього за 30 хвилин.
інгредієнти
порції:
-
+
- для риби:
- філе сьомги 4 шматки 200 г (кожен)
- копчена паприка 1 чайна ложка
- сіль 1 чайна ложка
- цибульний порошок ½ чайної ложки
- часниковий порошок ½ чайної ложки
- мелений кайенский перець ½ чайної ложки
- мелений орегано 2 щіпки
- мелений чорний перець 1 щіпка
- сік лайма 15 мл
- оливкова олія 4 чайні ложки
- часточки лайма для подачі
- для сальси:
- М'якоть кавуна без кісточок 300 г
- Маленька червона цибулина ¼ шт
- свіжа кінза 2 гілочки
- сік лайма 30 мл
- перець халапеньо ½ шт
- оливкова олія 1 столова ложка
на порцію
калорії:
309
ккал
білки:
40
г
жири:
13
г
вуглеводи:
8
г
кроки
-
спочатку приготуйте сальсу. Поріжте кавун кубиками, дрібно пошинкуйте цибулю, кінзу і гострий перець. Змішайте всі інгредієнти в мисці і поставте в холодильник на 20 хвилин, поки готується риба.
-
змішайте всі спеції і приправи для риби в невеликій мисці. Сьомгу промийте, а потім полийте соком половини лайма.
-
посипте рибу сумішшю приправ.
-
Розігрійте духовку до 230 градусів. Розкладіть 4 великих листа фольги для запікання. Покладіть шматок сьомги в центр кожного з них і збризніть ложкою оливкової олії. Загорніть фольгу і покладіть пакети на деко.
-
запікайте, поки риба повністю не прожариться (близько 12-15 хвилин). Потім витягніть і дайте пакетам полежати 5 хвилин і вже потім акуратно відкрийте їх, викладіть зверху сальсу і подавайте з часточками лайма.