бутерброди з червоною рибою, авокадо, огірками і яйцями — відмінне блюдо для швидкого сніданку. Воно корисно і готується всього за 20 хвилин, містить менше 250 калорій на порцію і насичене білком і корисними жирами.
інгредієнти
порції:
-
+
- солона або копчена червона риба 150 г
- яйця 4 шт
- Авокадо 60 г
- огірок 12 скибочок
- хліб 4 шматка
- Легкий майонез 1 столова ложка
- діжонська гірчиця ½ чайної ложки
- свіжий кріп 2 гілочки
- велика сіль 2 щіпки
- мелений чорний перець 1 щіпка
на порцію
калорії:
232
ккал
білки:
17
г
жири:
8
г
вуглеводи:
23
г
кроки
-
відваріть яйця, 2 потрібно буде використовувати повністю, ще 2 — тільки білки. Авокадо поріжте кубиками і подрібніть кріп. Змішайте яйця, авокадо, майонез, гірчицю, кріп, сіль і перець. Рибу поріжте на 4 рівних шматка.
-
хліб попередньо підсмажте в тостері або духовці. Для сервіровки покладіть на кожну скибочку хліба по шматочку червоної риби, зверху викладіть по 3 скибочки огірка. Суміш яєць і авокадо розділіть на 4 частини і розподіліть по бутербродах.
вибір і заміна інгредієнтів
ви можете взяти будь-яку готову червону рибу: гарячого або холодного копчення, слабосоленую і т.п. можна навіть спробувати консервовану, правда в цьому випадку смак буде трохи іншим. Найпростіший і оптимальний варіант — слабосолона сьомга.
хліб найкраще вибирати цільнозерновий або висівковий. Можна і зовсім замінити хліб на великі крекери.
за бажанням Ви можете додати помідори або інші овочі, а також намазати тости вершковим маслом, перед тим як викладати на них рибу.